Jaarverslag 2023

Profiel

Wie zijn we, wat doen we?

Eindhoven Airport is de regionale luchthaven voor Brainport Eindhoven en zijn omgeving. In grootte is het de tweede luchthaven van Nederland. We verbinden mensen en bedrijven in de regio met economische en toeristische centra in Europa en daarbuiten. Families, vrienden en zakelijke relaties kunnen elkaar mede dankzij onze luchthaven bezoeken.

De luchthaven en het netwerk van bestemmingen versterken het internationale karakter van de bredere Brainportregio, die onder meer een innovatieve technologie-industrie van wereldklasse huisvest.

We hebben oog voor mens en milieu. We zetten ons actief in om de negatieve impact van de luchtvaartactiviteiten op de omgeving zo klein mogelijk te maken en de positieve impact te vergroten. We dragen bij aan een goed woon-, werk- en leefklimaat. Eindhoven Airport is een belangrijke voorziening, als bron voor directe en indirecte werkgelegenheid, en als partner. Elke dag leggen we met onze dienstverlening en bedrijfsvoering een verbinding met wat belangrijk is in de omgeving.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden benadrukken wat Eindhoven Airport wil waarmaken en waar onze medewerkers in de dagelijkse praktijk voor staan.