Jaarverslag 2022

Wie zijn we, wat doen we?

Eindhoven Airport is de regionale luchthaven voor Brainport Eindhoven en zijn omgeving. In grootte is het de tweede luchthaven van Nederland. We verbinden mensen en bedrijven in de regio met economische en toeristische centra in Europa en daarbuiten. Families, vrienden en zakelijke relaties kunnen elkaar mede dankzij onze luchthaven bezoeken.

De luchthaven en het netwerk van bestemmingen versterken het internationale karakter van de bredere Brainportregio, een mainport die onder meer een innovatieve technologie-industrie van wereldklasse huisvest.

We staan zelf midden in die omgeving, als een belangrijke voorziening, als bron voor directe en indirecte werkgelegenheid, en als partner. We dragen bij aan een goed woon-, werk- en leefklimaat. Elke dag leggen we met onze dienstverlening en bedrijfsvoering een verbinding met wat belangrijk is in de omgeving. We hebben daarbij oog voor mens en milieu.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden benadrukken wat Eindhoven Airport wil waarmaken en waar onze medewerkers in de dagelijkse praktijk voor staan.